Sectorial working groups

admin

Within the framework of the project, 4 working groups have been established to identify, develop and promote good practices of food waste prevention among the food supply chain. The outcome was the 4 guides in 4 different sectors (catering, food industry, trade, civil communities), with annexes to ease food waste reduction activities.

The most essential elements of the Good practices for food waste reduction in catering document have been transplanted into the Guide to Good Hygienic Practice (GHP) of Food Service and Catering Services issued officially by the Ministry of Agriculture based on the regulation (EC) No 852/2004. The new edition of the GHP document is available here.

Guides

Annexes

Contributors to the Guides on Food Waste Prevention

 

The members of the Catering Working Group:

Bagoly Emese – Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Bajkai Andrea – SGS Magyarország

Bardóczy Ákos – Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI)

Boóc Judit – Felelős Gasztrohős

Császár Johanna – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Cseh Balázs – Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Doma Eszter – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Kasza Gyula – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Károlyné Zdenkó Ildikó – Agrárminisztérium (AM)

Kinorányi Éva – Agrárminisztérium (AM)

Kránitz Lívia – Agrárminisztérium (AM)

Madarász István – Agrárminisztérium (AM)

Mészáros Richárd – Agrárminisztérium (AM)

Szabó-Bódi Barbara – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Szepesi Ádám – Agrárminisztérium (AM)

Utassy Luca – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Újhelyi Katalin – Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Varró András – Agrárminisztérium (AM)

Zoltai Anna – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

 

The members of the Community Working Group:

Boóc Judit – Felelős Gasztrohős

Cseh Balázs – Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Doma Eszter – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Domján Erika – FruitVeb

Horinka Szonja – Agrárminisztérium (AM)

Kasza Gyula – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Kinorányi Éva – Agrárminisztérium (AM)

Kovács Annamária – Antall József Tudásközpont

Pleva György – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Sümegh Réka – Kardamom

Szabó-Bódi Barbara – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Sztilkovics Zorka – redinner Kft.

Urbán Csilla – Humusz

 

The members of the Food Industry Working Group:

Cseh Balázs – Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Doma Eszter – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Éder Tamás – ÉFOSZ

Gazsi Zoltán – Eisberg Hungary Kft.

Károlyné Zdenkó Ildikó – Agrárminisztérium (AM)

Kasza Gyula – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Kinorányi Éva – Agrárminisztérium (AM)

Nagy Andrea – Nestlé

Szabó-Bódi Barbara – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Szöllősi Réka – ÉFOSZ

Utassy Luca – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Várkonyi Beáta – Danone

Varró András – Agrárminisztérium (AM)

Vince Beáta – Unilever Magyarország

Vörös Attila – ÉFOSZ

 

The members of the Retail & Trade Working Group:

Ádám Bernadett – Agrárminisztérium (AM)

Cseh Balázs – Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Csűrös Alíz – Auchan

Doma Eszter – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Kasza Gyula – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Károlyné Zdenkó Ildikó – Agrárminisztérium (AM)

Kinorányi Éva – Agrárminisztérium (AM)

Jankuné Kürthy Gyöngyi – Agrárgazdásági Kutató Intézet (AKI)

Magyar Henrietta – Tesco

Szabó-Bódi Barbara – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Szabó Szilvia – Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Tőzsér Judit – LIDL

Varga Eszter – Tesco

Zombory Csilla – Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ)

Varró András – Agrárminisztérium (AM)