admin2023.05.16.2023.06.23. Összes Fagyasztás Hulladékmérés Infografikák Jelentések Karácsony Kiadványok Komposztálás Lejárati idő Oktatás Plakátok Receptek Statisztikák Szezonális Tárolás Tippek A kenyér második élete receptkönyv A lejárati idők közötti különbség Ajánlás a minőségmegőrzési idővel rendelkező élelmiszerek lejárati idő után történi fogyaszthatóságáról Élelmiszerhulladék napló Élelmiszertartalékolási útmutató Ételmaradékok tárolhatósága Fagyasztóleltár sablon Gilikomposzt BINGO Gilisztakomposzt hulladéknapló Hűtőhasználati útmutató Hűtőhőmérséklet Hűtőrendszerezés Karácsonyi csoda: ünnep maradék nélkül Karácsonyi maradékok felhasználása Karácsonyi tippek infografika Komposztálási útmutató Lejárati útmutató – köralakú grafika Magyarországon legtöbbet pazarolt élelmiszerek Magyarországon legtöbbet pazazrolt élelmiszerek 2021 Maradék nélkül kiadvány Maradék nélkül plakát Mennyit is ér valójában egy flakonnyi ketchup? Mivel etessük házi kedvenceinket? Összefoglaló a Maradék nélkül program 2022. évi aktivitásairól Szezonális 1. – Január Szezonális 10. – Október Szezonális 11. – November Szezonális 12. – December Szezonális 2. – Február Szezonális 3. – Március Szezonális 4. – Április Szezonális 5. – Május Szezonális 6. – Június Szezonális 7. – Július Szezonális 8. – Augusztus Szezonális 9. – Szeptember Letölthető anyagok Tudományos publikációkOkatási segédanyagokGrafikák és kiadványokVideók