Hírek

Maradék nélkül szemlélet a Nébih Étteremben

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nébih Maradék nélkül programjának szellemében március közepétől happy hour akció indul a Nébih saját éttermében.

 

​A happy hour akcióban az étterem vendégei a főtt ételeket és a salátákat fél áron vásárolhatják meg az étterem nyitvatartási idejének utolsó fél órájában.

 

Az akció egyelőre csak kísérleti fázisban van, de bízunk benne, hogy nagy sikert arat a kezdeményezés, amely segíthet abban, hogy a jövőben egyre kevesebb étel vesszen kárba a Nébih éttermében. Mi nagyon szurkolunk!

 

A Maradék nélkül program vendéglátás, közétkeztetés szektor számára összeállított útmutatója további jó gyakorlatokat, ötleteket sorakoztat fel a működés során keletkező élelmiszerhulladék csökkentéséhez.

 

 

Kép forrása: Unsplash

Kapcsolódó tartalmak

Online tudásbázis segíti az élelmiszerpazarlás mértékének csökkentését Európában

admin

Sejti mennyi élelmiszert pazarol?

admin

Súlyos kérdés: Te mennyit pazarolsz?

admin