HírekVegyél számba!

Töltsd le a Maradék nélkül Valentin-napi üdvözlőlapjait!

Tudtad, hogy évente mintegy 4,5 kg zöldséget és gyümölcsöt dobunk ki fejenként? Ennek egy részét pusztán azért, mert az étel „nem tökéletes”, alakhibás, vagy a szállításból, esetleg a tárolásból fakadóan esztétikai hibás. Ezen a felesleges pazarláson szeretne csökkenteni a Maradék nélkül program alkampánya, a Vegyél számba!

A szerelmesek napján arra buzdítunk Titeket, hogy essetek szerelembe ti is ezekkel a tökéletlen zöldségekkel és gyümölcsökkel, amelyek épp olyan zamatosak és táplálók, mint formásabb társaik.

Tartsuk ezt észben a következő vásárlásunk, során és válasszuk a kacskaringós sárgarépát, a görbe körtét, a jóképű, sebhelyes arcú burgonyát vagy a szingli banánt, mert ezek is egytől-egyig imádnivalók!

Ezen a Valentin-napon köszöntsétek szeretteiteket üdvözlőkártyáinkkal!

Olyan édes vagy!
Ennivaló vagy!
Cukorfalatom!
Úgy szeretlek, majd megeszlek!
Tökéletes vagy nekem!

Gyakran találkozni a boltokban szingli banánokkal. Sajnos ezeket a páratlan gyümölcsöket sokszor mellőzzük vásárlás során, ezért gyakran a kukában végzik, pedig ezek is hasonlóan vonzóak és zamatosak, mint a fürtös társaik. Ráadásul a szingli banánok kevésbé sietnek az éréssel, így tárolás során is tovább elállnak!

Válassz engem! Szingli vagyok!

 

Boldog Valentin-napot kívánunk Nektek!

Kapcsolódó tartalmak

Hogyan tartósítsuk a zöldfűszereket?

admin

Szokatlan, de finom

admin

Ez biztosan elfogy maradék nélkül!

admin