HírekItt jártunk

Mosonmagyaróváron jártunk

 

Augusztus 28-án Mosonmagyaróváron került megrendezésre a Gyermek Egészség és Sport nap a PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért alapítvány rendezésével. Az eseményre a Nébih munkatársai is ellátogattak, akik főként az óvodás és általános iskolás korosztálynak készültek különböző játékokkal, feladványokkal, kvíz kérdésekkel.

 

A kis asztalunk köré érdeklődő gyermekek és szülők gyűltek össze, akik örömmel játszottak, beszélgettek velünk. Most sem távozhatott tőlünk senki üres kézzel, kisebb ajándékok jártak ugyanis az okos gondolatokért. A nap folyamán nem csak az asztalunktól lehetett Nébihes ajándékokkal hazatérni, ugyanis egy szerencsés résztvevő tombola sorsálon is hozzájuthatott értékes ajándékcsomagunkhoz, amelynek része volt a legújabb szakácskönyvünk is.

 

Ha nem tudtatok részt venni egyik nyári eseményünkön sem, de szeretnétek részletesebben megismerni az élelmiszerpazarlás és élelmiszerhulladékok világát, böngésszétek a www.maradeknelkul.hu és a www.nebihoktatas.hu oldalon található kiadványainkat, cikkeinket, valamint Facebook és Instagram oldalunkat. Pedagógusok figyelmébe pedig az ingyenes bemutató tanóránkat is ajánljuk, amelyre a oktatas@nebih.gov.hu e-mail címen tudtok jelentkezni.

 

Kapcsolódó tartalmak

Használt sütőolaj mint üzemanyag

admin

Sztilkovics Zorka előadása

admin

A héjában van a vitamin…!

admin