HírekJó gyakorlatok

A Ráday utcában nyílt étteremben még a tányér is ehető

Az ökotudatosság jegyében működő bisztro a hulladékok csökkentése érdekében valósította meg újszerű ötletét, a fogyasztható tányért. A külföldön készített búzakorpa és víz keverékéből préselt edények nem csak a sütést, de a fagyasztást is bírják.

 

Környezettudatosok figyelem! A tulajdonos még az ételhordó dobozokra is gondolt. Így ha az ételt nem tudjuk megenni a helyszínen, komposztálható dobozokban vihetjük haza a maradékot, amellyel még az élelmiszerpazarlás ellen is küzdhetünk.

 

A témáról még több információt olvashatsz a következő cikkben:

Ebben a pesti étkezdében már ehető a tányér is

Kapcsolódó tartalmak

Biztonságos törődés: Mire figyeljünk élelmiszer-adományozáskor?

Maradéknélkül

5 egyszerű praktika a pénzkidobás ellen

admin

Innováció és tradíció a technikai nevelésben

admin