Hírek

Kellesz nekem, mint egy falat kenyér!

Valentin-nap alkalmából egy szívmelengető nyereményjátékkal kedveskedünk Nektek, amellyel arra szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy értékelje és szeresse azt, amije van. Például azokat az élelmiszereket, amik már rendelkezésünkre állnak a hűtőben, vagy a kamrában szomorkodó maradékokat.

A játékban páros részvételt nyerhettek egy zero waste, interaktív főzős élményre. Segítünk, hogy egy szeretteddel közösen elindulj az élelmiszerpazarlás csökkentés útján! Az interaktív főzés során a résztvevők a biztonságos és fenntartható főzést segítő, érdekes és hasznos tippekkel gazdagodhatnak. Ebben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Maradék nélkül programjának munkatársai lesznek segítségükre.

Hol tudok jelentkezni a játékra?

A játékot Facebook és Instagram oldalunkon éred el.

Mit kell tennem, hogy részt vehessek a játékban?
  • Kövess minket közösségi felületeinken!
  • Kedveld az előző 3 bejegyzésünket azon a közösségi felületen, ahol játszani szeretnél!
  • Írd kommentbe, hogy „Kellesz nekem, mint egy falat kenyér!”, és jelöld meg azt a személyt, akinek ezt üzennéd Valentin-nap alkalmából és még a workshopunkra is szívesen eljönnél vele!
Meg tudom duplázni az esélyeimet, ha mindkét felületen játszok?

Igen, megtudod! Instagramon és Facebookon is 4-4 nyertest sorsolunk ki. Lehetőséged van megduplázni az esélyeid, ha játszol mindkét felületen.

Meddig van lehetőség részt venni a játékban?

A játék február 21-én 10:00 órakor zárul, és a nyerteseket február 21. 13:00 óráig hirdetjük ki.

A nyereménnyel mire vagyok jogosult?

A Játék során 8 db páros részvételi lehetőséget sorsolunk ki a Játékosok között a FoodRUs projekt keretében megrendezett főzős workshopunkra. A Facebook, illetve az Instagram oldalon résztvevő játékosok között 4-4 db páros jegyet osztunk ki. Egy nyertes nyereménye 1 db páros belépőjegy a budapesti Makeryben megszervezett főzős workshopra.

A workshop részletei:

Időpont: 2024. március 8. 17:00 – 20:00

Helyszín: Budapest, Dob utca 38. 1072. (Budapest Makery)

További információk:

A workshopon főételként kéksajtos-rozmaringos, csirkés tagliatellet (allergének: tojás, dióféle, tej, glutén), desszertként pedig almás-körtés, bogyós gyümölcsös crumblet (allergének: tojás, glutén, tej, diófélék, mogyoró) fogunk készíteni. A workshopon lehetőség van korlátlan kávé, tea, üdítő és limonádé fogyasztására.

A program a FOODRUS projekt részeként valósul meg, amely az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjából kapott finanszírozást a 101000617. sz. támogatási megállapodás alapján.

Sok szerencsét kívánunk!

Játékszabályzat: https://maradeknelkul.hu/wp-content/uploads/2024/02/JATEKSZABALYZAT-Kellesz-nekem-mint-egy-falat-kenyer-nyeremenyjatek.pdf?fbclid=IwAR042OGIGduZ-LxkB2c3YCxvXQsrfNud54M8xbZG9O2w25bHGlhutahDYUc

Kapcsolódó tartalmak

Maradék nélkül: hulladékból élet

lippail

Környezetvédő várvédők: egri diákoknál járt a Maradék nélkül program csapata

lippail

Fenntarthatósági Témahét

admin